Hyvä, paha, johtaja

Johtaminen ravintola-alalla on murroksessa. Jo toista vuotta palvelu- ja tapahtumaliiketoimintaa kurittanut korona-kriisi on nostanut alan jo tiedossa olleet, mutta silti käsittelemättömät ongelmat julkiseen keskusteluun. Johtaminen ravintola-alalla on murroksessa. Jo toista vuotta palvelu- ja tapahtumaliiketoimintaa kurittanut korona-kriisi on nostanut alan jo tiedossa olleet, mutta silti käsittelemättömät ongelmat julkiseen keskusteluun. Lohdullista on, että johtamista voi oppia, mutta niin kuin kaikki muutkin taidot, se vaatii usein myös ulkoista ohjausta.

Hyvä, paha, johtaja Read More »

HAAVEENA OMA RAVINTOLA

Tässä blogissa käsittelemme ravintola- ja palveluliiketoimintaa liittyviä teemoja vaihtelevista näkökulmista. Toisin sanoen tekstit eivät välttämättä seuraa toisiaan, vaan blogia kirjoitetaan sen mukaan mikä teema tuntuu kirjoittajastaan ajankohtaiselta. Käsiteltävät asiat ovat yleisiä huomioita intohimoisesti palveluihin suhtautuvilta henkilöiltä, joten niihin on hyvä suhtautua sen mukaisesti.

HAAVEENA OMA RAVINTOLA Read More »